Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Στην Τουρκία συγκεντρώνονται εκατοντάδες τζιχαντιστές με σκοπό να περάσουν στην Ελλάδα


Εκατοντάδες μαχητές από τις διασκορπισμένες ομάδες του ISIS στη Συρία έχουν συγκεντρωθεί στα τουρκικά σύνορα  της επαρχίας Ιντλίμπ προκειμένου να περάσουν στην συνέχεια στην Ελλάδα.

Αυτό αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, επικαλούμενα τουρκικά ΜΜΕ που επισημαίνουν ότι επίκειται η διέλευσή τους στη χώρα  προκειμένου να πάνε στις «οικογένειές» τους στην ευρωπαϊκή Ήπειρο.

Μάλιστα ένας παρατηρητής για τη Μέση Ανατολή, ο Μάρτιν Τσούλοφ, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα  ότι ορισμένοι εξτρεμιστές από τις αρχές Σεπτεμβρίου βρίσκονται, ήδη, σε τουρκικές πόλεις, αφού πλήρωσαν για τη μεταφορά τους  2.000 δολάρια σε διακινητές.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός 26χρονου από τη Σαουδική Αραβία, τον Αμπού Σαάντ, που διέφυγε στα τέλη Αυγούστου, περίπου 300 εξτρεμιστές από την ISIS βρίσκονται στο βόρειο τμήμα της Ιντλίμπ που προτίθενται να μεταβούν στην Τουρκία για να μετακινηθούν κατόπιν μέσω Ελλάδας προς την Ευρώπη.

Ο συντονιστής για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, Τζιλ ντε Κερκόβε, ανέφερε στην τουρκική εφημερίδα ‘Χουριέτ’  ότι στο Ιράκ και τη Συρία στο πλευρό των ισλαμιστών τρομοκρατών της ISIS βρίσκονται 2.500  από την Ευρώπη, «αυτό απαιτεί μια πολύ ισχυρή συνεργασία των μερών του διεθνούς συνασπισμού σε περιοχές κινδύνου».

Το θέμα είναι, ότι σε περίπτωση που περάσουν στην Ελλάδα οι ελληνικές αρχές θα τους κρατήσουν προκειμένου να μην φύγουν στην Ευρώπη, ενώ ήδη έχουν σε εξέλιξη σχέδιο αναγκαστικής μονιμοποίησης και νομιμοποίησης, αλλοδαπών μουσουλμάνων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου