Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Eκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από την Ρωσία - Κτύπησε στόχο σε απόσταση 5600 χλμ.


Η Ρωσία εκτόξευσε με επιτυχία διηπειρωτικό πύραυλο RS-24 Yars κατά τη τελευταία ημέρα των μεγάλων στρατιωτικών ασκήσεων Zapad 2017, προκαλώντας πανικό στο ΝΑΤΟ, σε μια περίοδο όπου η ένταση ανέμσα σε Ρωσία και ΗΠΑ έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα.

Όπως είπε ο Ρώσος υπουργός άμυνας Σεργκέι Σοιγκού οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν ένα τελευταίου τύπου πύραυλο τον RS-24 Yars από το κοσμοδρόμιο του Plesetsk βόρεια από τη Μόσχα και ο οποίος κτύπησε στόχο σε απόσταση 5600 χλμ. στο πεδίο βολής της Kura.

Η εκτόξευση του RD-24 έρχεται ύστερα από αντίστοιχη αμερικανική δοκιμή ICBM τύπου Minutemen III.


Ο RS-24 είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του  TOPOL-M και εισήχθη σε υπηρεσία το 1997.

Έχει βάρος περί τους 50 τόνους, μήκος 20 μ. και μπορεί να εκτοξευθεί είτε από σιλό είτε από κινητή βάση.

Το μέγιστο βεληνεκές του πυραύλου ανέρχεται στα 12.000 χλμ. και διαθέτει πυραυλοκινητήρα στερεών καυσίμων τριών σταδίων. Μπορεί να μεταφέρει 6 πυρηνικές κεφαλές οι οποίες μπορούν να στοχεύσουν ανεξάρτητα 6 αντίστοιχους στόχους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου