Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Υπό τουρκική κατοχή η περιφέρεια της Ιντλίμπ - Κατασκευάζουν μόνιμες βάσεις


Μόνιμες περιφερειακές βάσεις ξεκίνησαν να κατασκευάζουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στην βόρεια Συρία: Συνολικά οκτώ τουρκικά άρματα μάχης, πενήντα ΤΟΜΑ AIFV και περίπου πεντακόσια άτομα προσωπικό,  άρχισαν να δημιουργούν μόνιμες βάσεις γύρω από την Ιντλίμπ, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας και μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.

Σημειώνεται ότι από τις πολύ νωρίτερα είχαν σταλεί ειδικές δυνάμεις αναγνώρισης στην Ιντλίμπ που καταλήφθηκε από ισλαμιστές τον περασμένο Ιούλιο που δεν είναι φιλικά διακείμενοι στην Αγκυρα, ώστε κατόπιν να έχει δυνατότητα ο τουρκικός στρατός να ελέγξει περιοχές για τις οποίες είχε προτεραιότητα. 

Οι "Μπορτντό Μπερελί" από τις 8 Οκτωβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου έδιναν πληροφορίες και επέτρεψαν την αναίμακτη είσοδο του τουρκικού Στρατού.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπινάλι Γιλντιρίμ ο τουρκικός Στρατός θα εγκατασταθεί μόνιμα στην περιφέρεια της Ιντλίμπ, η οποία για πρώτη φορά μετά τον Α'ΠΠ τελεί πλέον υπό τουρκική κατοχή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου