Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Τρομοκρατημένος ο Ισπανός πρέσβης μετά την εισβολή του «Ρουβίκωνα»- «Είμαι ακόμα πολύ συγκλονισμένος και έκπληκτος»


Καταφανώς, μια ακόμη «πολύκροτη» κίνηση της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα να εισβάλει στην Ισπανική πρεσβεία στην Αθήνα προκαλεί σάλο, εν μέσω του κλίματος ανομίας που φαίνεται περιβάλει την εν λόγω «συλλογικότητα». Παράλληλα, οι όλες «εισβολές» σε κτήρια τείνουν να μετατραπούν σε μία ιδιότυπη ρουτίνα, όπως και οι μολότοφ στα Εξάρχεια.

Ειδικότερα, ο Ισπανός πρέσβης δήλωσε συγκλονισμένος και έκπληκτος από την πρωινή εισβολή των μελών του «Ρουβίκωνα» στο κτίριο της ισπανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

«Είμαι ακόμα πολύ συγκλονισμένος και έκπληκτος γιατί δεν είμαι συνηθισμένος να βιώνω τέτοιου είδους γεγονότα», δήλωσε ο Ενρίκε Βιγέρα, προσθέτοντας ότι ευτυχώς όλα τελείωσαν καλά, χωρίς τραυματισμούς.

Ο πρέσβης εξήρε την ταχύτατη επέμβαση της Αστυνομίας και τόνισε πως ενήργησε πολύ καλά και μπόρεσε να λύσει μια περίπλοκη κατάσταση που θα μπορούσε να εξελιχθεί άσχημα αν δεν είχε αντιμετωπιστεί προσεκτικά και με επαγγελματισμό.

Μετά το συμβάν επικοινώνησαν μαζί του ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο γ.γ. της Ελληνικής Προεδρίας Γιώργος Γεννηματάς. «Εκτιμώ πολύ την πολύ γρήγορη επικοινωνία από τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Κοτζιά και από τον γενικό γραμματέα της Ελληνικής Προεδρίας. Εξέφρασαν τη συμπάθειά τους σε εμάς. Έδειξαν την αλληλεγγύη τους και με διαβεβαίωσαν ότι θα μας παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης», δήλωσε ο Βιγέρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου