Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ρ.Τίλερσον: «Συμφωνώ με τους στόχους του Ν.Τραμπ»


«Είμαι πλήρως δεσμευμένος στους στόχους του (Τραμπ). Συμφωνώ με τους στόχους του. Συμφωνώ με αυτό που προσπαθεί να κάνει», είπε ο Τίλερσον μιλώντας στην εκπομπή State of the Union του τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες περί ρήξης του Τίλερσον με τον Τραμπ με αφορμή την πολιτική που ακολουθεί ο τελευταίος. 
Στις αρχές του μήνα, σε ένα μήνυμά του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε ότι ο υπουργός του χάνει τον καιρό του προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας Μπομπ Κόρκερ είπε ότι οι «δηλώσεις του Τραμπ ισοδυναμούν με ευνουχισμό του υπουργού».

«Το έλεγξα. Είμαι άθικτος», απάντησε με χιούμορ ο Τίλερσον όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Κόρκερ.

Ωστόσο, ο υπουργός αρνήθηκε κατ' επανάληψη να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το αν αποκάλεσε «ηλίθιο» τον Τραμπ, σε μια συνάντηση που είχαν τον περασμένο Ιούλιο, όπως υποστηρίζει το NBC News.

Σύμφωνα με νυν και πρώην αξιωματούχους αλλά και με δημοσιεύματα του Τύπου ο Τίλερσον έχει διαφωνήσει με τον πρόεδρο για μια σειρά θεμάτων, από την απόσυρση από τη συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή μέχρι το ζήτημα της Βόρειας Κορέας. Και ο ίδιος πάντως έχει διαψεύσει τις φήμες ότι σκοπεύει να παραιτηθεί.

Σε άλλη συνέντευξή του στο πρόγραμμα Face the Nation του CBS πάντως, ο Τίλερσον παραδέχτηκε ότι «δεν συμφωνεί στα πάντα» με τον πρόεδρο ο οποίος «κάποιες φορές αλλάζει γνώμη».

«Θα εργαστώ όσο πιο σκληρά μπορώ για να εφαρμόσω με επιτυχία τις αποφάσεις του», είπε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου