Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Θύμα επίθεσης στο «Καραϊσκάκης»: «Ήταν δέκα και ήμουν ένας, δεν θα έβγαινα ζωντανός»


Ο οπαδός, που ξυλοκοπήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, μίλησε για τα χειρότερα δευτερόλεπτα της ζωής του, περιγράφοντας τα όσα τραγικά βίωσε το βράδυ της Τρίτης (10/10).

Ο οπαδός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι έπεσε θύμα ανελέητου ξυλοδαρμού στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησε.

«Όταν έφαγα κάποιες γροθιές και άρχισα να κατεβαίνω είπα πως αν δεν είχα κατέβει δεν θα είχα βγει ζωντανός. Ήξερα πως αν αντιστεκόμουνα με άλλον τρόπο, προσπαθούσα να βαρέσω κι εγώ δεν θα κατάφερνα τίποτα. Ήταν δέκα και ήμουν ένας, δεν θα έβγαινα ζωντανός από αυτή την πάλη. Με φυγάδευσαν αλλά δεν με ένοιαζε τίποτα εκείνη την στιγμή. Ήμουν ικανός να μπω και στο γήπεδο για να ξεφύγω», ανέφερε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου