Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Υπό την εποπτεία Ερντογάν οι τέσσερις μεγαλύτερες τουρκικές αμυντικές βιομηχανίες


Οι εταιρίες Aselsan, TAİ, Roketsan και Havelsan υπήχθησαν επίσημα στον Ερντογάν !

Με διάταγμα σημαντικοί φορείς  της αμυντικής βιομηχανίας όπως οι Aselsan, TAİ, Roketsan και Havelsan, υπήχθησαν επίσημα στον Ερντγάν.

Φορείς όπως οι Aselsan, TAİ, Roketsan και  Havelsan, πλέον βρίσκονται υπό τις εντολές του Ερντογάν

Σύμφωνα με το υπ.αρ.  696 διάταγμα, πλέον το Ίδρυμα Ενδυνάμωσης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων θα διοικείται από μια διαχειριστική επιτροπή. Στην επιτροπή αυτή θα προεδρεύει ο Ερντογάν.  Στην επιτροπή αυτή θα μετέχουν ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, ο Νο 2 του Γενικού Επιτελείου, ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης και ο υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας.

Πηγή: tourkikanea.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου