Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος: «Απειλείται η εθνική μας φυσιογνωμία από τους μετανάστες που στέλνει η Τουρκία»


Στον κίνδυνο από τα συνεχή κύματα αλλοδαπών και δη μουσουλμάνων που στέλνει η Τουρκία στην Ελλάδα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην  χριστουγεννιάτικη εγκύκλιο του ι Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, η οποία διαβάστηκε σε όλους τους ιερούς ναούς της Κύπρου.

Ο Αρχιεπίσκοπος, δεν μασάει τα λόγια του και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατευθυνόμενη από την Τουρκιά μεταναστευτική εισβολή:

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«…Σ’ αυτά έρχεται να προστεθεί και η απειλή της αλλοίωσης της εθνικής φυσιογνωμίας των ελευθέρων περιοχών λόγω της προώθησης εκ μέρους της Τουρκίας μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων, λεγόμενων μεταναστών.

Όλοι αυτοί οι «μετανάστες» δεν έρχονται εδώ μόνο για τα παχυλά επιδόματα, που απλόχερα τους προσφέρουμε.

Έρχονται ή μάλλον αποστέλλονται, για να αλλοιώσουν την εθνική και πολιτισμική μας ταυτότητα, με ορατό κίνδυνο εκείνον που περιγράφεται στο βιβλίο της Εξόδου «…ήνικα αν ημίν συμβή πόλεμος, προστεθήσονται και ούτοι προς τους υπεναντίους».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου