Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Βομβαρδισμός θέσεων της Χαμάς από το Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας ως αντίποινα για την εκτόξευση ρουκέτας


Πλήγματα εναντίον θέσεων της Χαμάς, στη Λωρίδα της Γάζας, εξαπέλυσε η ισραηλινή Αεροπορία το πρωί της Τρίτης.

Είχε προηγηθεί εκτόξευση ρουκέτας από τον παλαιστινιακό θύλακα. Τα ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν στρατιωτικό συγκρότημα, που ανήκε στην Χαμάς, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Πηγές προσκείμενες στις παλαιστινιακές υπηρεσίες ασφαλείας δήλωσαν ότι οι επιδρομές προκάλεσαν υλικές ζημιές, αλλά όχι θύματα και ότι έγιναν στη Χαν Γιούνες, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, και στη Ντάιρ αλ Μπάλαχ, στο κεντρικό τμήμα του θύλακα.

Το βράδυ της Δευτέρας εκτοξεύθηκε ρουκέτα από τη Λωρίδα της Γάζας, πλήττοντας το νότιο Ισραήλ, χωρίς να προκαλέσει θύματα ή ζημιές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου