Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Άγκυρα: «Οι Hawk θα καταρρίψουν όποιον επιχειρήσει να βοηθήσει τους Κούρδους»!


Λίγο πριν την επιχείρηση του τουρκικού Στρατού στη βόρεια Συρία με την εξαπόλυση επίθεσης στην Αφρίν, βίντεο δείχνει τα αντιαεροπορικά βλήματα Hawk που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.

Τα βλήματα μέσης εμβέλειας (40 χλμ.) είναι μόνο ένα μέρος των τουρκικών προετοιμασιών για την γενική έφοδο στην Αφρίν, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες  σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν.

Τα βλήματα Hawk από την 12η Μοίρα βρίσκονται τοποθετημένα κοντά στην Αφρίν, "στοχεύοντας οτιδήποτε που θα μπορούσε να δυσχεράνει την τουρκική επίθεση" όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.


Την ίδια ώρα οι ενισχύσεις του τουρκικού Στρατού προς τα σύνορα με τη Συρία είναι συνεχείς με κομβόι οχημάτων να μεταφέρουν ΤΟΜΑ και άρματα μάχης προς την περιοχή, προκειμένου να συνδράμουν στις επιχειρήσεις κατά των Κουρδών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου