Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Ουκρανός υπουργός Άμυνας: Η Ρωσία έχει συγκεντρώσει 77.000 στρατιώτες στα σύνορα των δύο χωρών


Σημαντικές στρατιωτικές δυνάμεις φαίνεται να έχει συγκεντρώσει η Ρωσία στα σύνορα της με την Ουκρανία σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε σε ουκρανική εφημερίδα ο Υπουργός Άμυνας της χώρας Stepan Poltorak.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ουκρανίας ο Πρόεδρος Πούτιν έχει συγκεντρώσει κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία 19 συνολικά Τάγματα του τακτικού Στρατού συνολικής δύναμης 77.000 ανδρών.

Η εξέλιξη αυτή έχει θορυβήσει το Κίεβο το οποίο εκτιμά ότι η Μόσχα δεν πρόκειται να σταματήσει την ένοπλη επιθετικότητα της στην περιοχή του Donbass.

Όπως σημείωσε ό Ουκρανός Υπουργός η κυβέρνηση του έχει πληροφορίες ότι η Ρωσία διαθέτει στρατιωτική παρουσία σε συγκεκριμένες περιοχές του Donetsk και του Lugansk.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό Υπουργό Άμυνας, η Μόσχα εκτός από τους 77.000 άνδρες έχει συγκεντρώσει κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία σύγχρονο στρατιωτικό υλικό όπως 1000 άρματα μάχης, 2.300 ΤΟΜΑ, 1100 στοιχεία πυροβολικού και 400 πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου