Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Σόιμπλε: «Πρέπει να υπάρξει ένας ευρωπαϊκός νόμος για το άσυλο»


Την  δημιουργία  ενός ευρωπαϊκού νόμου για το άσυλο,ζήτησε ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «Ένας ευρωπαϊκός νόμος για το άσυλο πρέπει να υπάρξει, επειδή αυτό είναι αυτό που χρειαζόμαστε: ενιαίες διαδικασίες, ενιαίες υπηρεσίες", δήλωσε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην WELT AM SONNTAG.

Ο Β.Σοιμπλε υποστήριξε επίσης τη στενή συνεργασία μεταξύ της Ομοσπονδιακής Βουλής και της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, ιδίως στον τομέα της αμυντικής πολιτικής. "Αν θέλουμε να σημειώσουμε σοβαρή πρόοδο στον τομέα των κοινών προμηθειών στον τομέα των εξοπλισμών, τότε πρέπει να εξευρωπαϊσουμε τις πολιτικές προμηθειών και πωλήσεων εξοπλισμών. Αυτό είναι επίσης καθήκον των κοινοβουλίων να το αντιμετωπίσουν».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου