Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Υπόθεση Σκριπάλ: Αναχώρησαν από τη Μόσχα οι Αμερικανοί διπλωμάτες που απελάθηκαν


Οι Αμερικανοί διπλωμάτες οι οποίοι αποφασίστηκε να απελαθούν από τη Ρωσία σε αντίποινα για την απέλαση 60 ρώσων διπλωματών από τις ΗΠΑ εξαιτίας της υπόθεσης του Σεργκέι Σκριπάλ αναχώρησαν σήμερα από την αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα για την πατρίδα τους, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Πολλές δεκάδες Αμερικανοί διπλωμάτες και μέλη των οικογενειών τους εγκατέλειψαν την πρεσβεία με τρία λεωφορεία και ένα μίνιμπας νωρίς το πρωί, λίγο μετά τις 06:30 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), την τελευταία ημέρα της προθεσμίας που είχε οριστεί από τις ρωσικές αρχές για να εγκαταλείψουν την επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Νωρίτερα στην αμερικανική πρεσβεία πηγαινοέρχονταν ασταμάτητα επί ώρες διάφορα οχήματα, που μετέφεραν κυρίως τις αποσκευές αλλά και τα ζώα συντροφιάς πολλών από τους διπλωμάτες οι οποίοι απελάθηκαν.

Η δηλητηρίαση, την 4η Μαρτίου, στο Σάλσμπερι, στη νοτιοδυτική Αγγλία, του ρώσου πρώην διπλού κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλιας προκάλεσε από την 14η Μαρτίου και μετά κύμα απελάσεων διπλωματών της Ρωσίας από δυτικά κράτη και αντιστρόφως. Συνολικά, απελάθηκαν περίπου 300 διπλωμάτες.

Η Μόσχα είχε δώσει μία εβδομάδα προθεσμία σε 58 υπαλλήλους της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα και του αμερικανικού προξενείου την Αικατερινούπολη (Ουράλια) να εγκαταλείψουν τη Ρωσία. Η συντηρητική πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι κατηγορεί για την επίθεση εναντίον του Σκριπάλ και της κόρης του με τη χρήση νευροπαραλυτικής ουσίας τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, καθώς όπως διατείνεται αυτή είναι «η μόνη» εύλογη εξήγηση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου