Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

"Προβοκάτσια" στην Τουρκία..Συνέλαβαν Έλληνα!!

Ο νεαρός Έλληνας, Γιώργος Ιατρίδης και άλλοι 10 άνθρωποι συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ με την κατηγορία πως υποκινούσαν τις κινητοποιήσεις στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Γιώργος Ιατρίδης, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook, είναι κάτοικος Κωνσταντινούπολης, με καταγωγή από το Ηράκλειο και έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Όπως γράφει το alexiptoto.com, του οποίου ο 25χρονος είναι διαχειριστής, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης μαζί με άλλους 10 ξένους υπήκοος από τις αρχές της Τουρκίας.

Τον κατηγορούν ως υποκινητή των ταραχών στην πλατεία Ταξίμ! 

http://www.onalert.gr/stories/h-stigmh-ths-syllhpshs-tou-ellhna-giwrgou-iatridh-sthn-tourkia

Σχόλιο Πελασγού : Τί άλλο θα δούμε!!Αν είναι δυνατόν.Συμπαραστεκόμαστε στον Έλληνα πολιτικό κρατούμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου