Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

"Κλειδώνουν" γύρω από Μεσόγειο και Ρωσία οι ΗΠΑ - βάση με βαλλιστικούς πυραύλους φτιάχνουν στη Ρουμανία

Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Τράιαν Μπασέσκου , ο αμερικανός ΥΠΑΜ J. Miller ,και ένας αμερικανός ναύαρχος κρατούν το φτυάρι κατά τη διάρκεια τελετής για την κατασκευή της αμερικανικής βάσης στην Ρουμανία .

Η αμερικανική βάση στην Ρουμανία θα φιλοξενήσει μέρος του αμερικανικού αμυντικού συστήματος βαλλιστικών πυραύλων , ως μέρος του ευρύτερου συστήματος του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη .
Βάση σχεδίου η κατασκευή στρατιωτικής βάσης βαλλιστικών πυραύλων στην περιοχή Deveselu στη νότια Ρουμανία θα περατωθεί 2015 και θα περιλαμβάνει πυραύλους τύπου SM – 3 καθώς και ραντάρ μακράς εμβέλειας .
Η Ρωσία έχει εκφράσει την έντονη αντίθεσή της στα σχέδια αντιπυραυλικής άμυνας , φοβούμενη ότι θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά της .
Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Τραϊάν Μπασέσκου και ο αμερικανός υφυπουργός Άμυνας James Miller παρακολούθησαν την τελετή. Ο Υπουργός Άμυνας της Ρουμανίας Μιρτσέα Ντούσα , δήλωσε ότι : « έχουμε μια σοβαρή εταιρική σχέση με τις ΗΠΑ και η πυραυλική βάση αποτελεί απόδειξη της σχέσης αυτής».
Η συμμετοχή της Ρουμανίας στο σύστημα του ΝΑΤΟ αποτελεί το δεύτερο στάδιο της αντιπυραυλικής άμυνας . Το πρώτο μέρος του συστήματος , που αφορά την έγκαιρη προειδοποίηση με την εγκατάσταση σταθμού ραντάρ στην Τουρκία , πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2012. Εκτός από τη Ρουμανία , άλλα στοιχεία του συστήματος θα εγκατασταθούν σε Πορτογαλία , Πολωνία και Ισπανία .
http://www.hurriyetdailynews.com/romania-builds-base-for-us-missile-system.aspx?pageID=238&nID=56986&NewsCatID=351
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου