Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

"Σκάνδαλο" Βατοπεδίου: Η σκευωρία αποκαλύπτεται πλήρως και η συνομωσιολογία βρίσκει έδαφος.‏

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,



Η περίπτωση του Βατοπεδίου, αποτελεί απτό παράδειγμα επίδειξης δυνάμεως της Νέας Τάξης, η οποία ανέτρεψε ένα εκλεγμένο πρωθυπουργό, παρεμπόδισε την δημιουργία του λεγομένου Ορθοδόξου Χριστιανικού Τόξου, τέλος άνοιξε μέσω του ΓΑΠ, τις πύλες της κολάσεως για τον Ελληνικό Λαό και το Έθνος.

Πρωταγωνιστές του Βατοπεδίου:

·        Κων. Καραμανλής, άτομο  καλοπροαίρετο, καλός ομιλητής και ευαίσθητος στα Εθνικά θέματα, θα προτιμούσε μία ανέμελη ζωή, δεν έκανε για πολιτικός. Ο σκληρός πυρήν της ΝΔ τον επέβαλε και αμέσως μετά την εκλογή του, η Νέα Τάξη, μέσω του πατριδοκάπηλου Καρατζαφέρη, του τράβηξε το χαλί.

·        Μοναχός Εφραίμ, άτομο δραστήριο, πρωταγωνιστής της δημιουργίας του λεγομένου Ορθοδόξου Χριστιανικού Τόξου. Φίλος του Πούτιν.

·        ΓΑΠ ασπόνδυλο, άοσμο, άχρωμο, άγευστο άτομο. Άπατρις, πειθήνιο όργανο της Νέας Τάξης και φίλος του Σόρου. Ο άνθρωπος που κατήργησε τα Υπουργεία Μακεδονίας , Αιγαίου, Ναυτιλίας, έστησε τον Καλλικράτη, έβαλε πλάτη για το σχέδιο ΑΝΑΝ και την δημιουργία του ισλαμικού τόξου στα Βαλκάνια. Στηρίζεται από όλους που εργάζονται στη Νέα Τάξη (ΜΜΕ, Νταβατζήδες, πολιτικούς όλων των αποχρώσεων, Δικαστικούς, Συνδικαλιστές, θρησκευτικούς Ηγέτες κλπ.).

·        Πούτιν, ικανός, διορατικός ηγέτης που επιθυμεί να παίξει στα πετρέλαια της περιοχής Μπάμπουρα, να περάσει, τον πετρελαιαγωγό του μέσα από Ελληνικό έδαφος, να ελέγξει το Λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως, να προωθήσει το Ρωσικό Πατριαρχείο μέσα στον Ορθόδοξο κόσμο, να ελέγξει τα Βαλκάνια μέσω του Ορθοδόξου Χριστιανικού Τόξου. Το «Ανατολικό θέμα» είναι πάντα ενεργό.

Η ανάλυση του θέματος αυτή τη στιγμή ξεφεύγει των χρονικών μου περιθωρίων. Είναι σημαντικό όμως να ειπωθεί ότι χάρις την κατηγορία επιφανούς Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ εγκλείσθηκε στη φυλακή ο Εφραίμ. Η ενέργεια αυτή δεν έφερε κέρδος στο κόμμα του. Το ερώτημα είναι, γιατί τότε το έκανε;  

Είναι αυτό που είδαμε και με τα μνημόνια, με τη ΔΗΜΑΡ, με όλα τα κομματόσκυλα.…….Είναι όπως θα λέγαμε το ΜATRIX βρίσκεται παντού……


Στέργιος Σμυρλής 

 "Σκάνδαλο" Βατοπεδίου: Η σκευωρία αποκαλύπτεται πλήρως.

http://www.zougla.gr/politiki/article/poulisan-ta-iera-ke-ta-osia-800110

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου