Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

SMITH & WESSON: Πρόστιμο στις ΗΠΑ για δωροδοκίες εκτός..


Η αμερικανική εταιρία κατασκευής φορητού οπλισμού, Smith & Wesson, καταδικάστηκε να καταβάλλει το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων ως πρόστιμο, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε – ή επιχείρησε να – δωροδοκήσει εμπλεκόμενους σε εξοπλιστικά προγράμματα τα οποία επιχειρούσε να αποσπάσει, στην Τουρκία, την Ινδονησία, το Πακιστάν, το Νεπάλ και το Μπαγκλαντές.

Η υπηρεσία που ασχολείται με την τήρηση της νομοθεσίας και ελέγχει τις εισηγμένες στο αμερικανικό χρηματιστήριο εταιρίες (U.S. Securities and Exchange Commission) δεν «αστειεύεται», ασχέτως του ονόματος και της ισχύος μιας εταιρίας και προχωρά στην επιβολή του νόμου με τον σκληρότερο τρόπο. Η Smith & Wesson κατηγορείται ότι παραβίασε τη νομοθεσία που σχετίζεται με την επιχειρηματική διαφθορά (US Foreign Corrupt Practices Act).

Ελαφρυντικό στοιχείο ήταν το ότι η διοίκηση της εταιρίας, μόλις πληροφορήθηκε τα όσα την κατηγορούσαν, προχώρησε στην άμεση απόλυση του προσωπικού που εμπλέκεται στις διεθνείς πωλήσεις, δεν αποδέχθηκε ούτε όμως και απέρριψε τις κατηγορίες, συμφωνώντας να καταβάλλει το πρόστιμο για να σταματήσει η περαιτέρω δίωξή της.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου