Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Τουρκία: 2 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επιχείρηση εναντίον του PKK


Δύο Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους τη Δευτέρα σε ανταλλαγή πυρών με Κούρδους αντάρτες, στην περιοχή του Ντιγιάρμπακιρ.

Οι στρατιώτες συμμετείχαν σε επιχείρηση εναντίον μαχητών του PKK στην επαρχία Τουντσελί. Αρχικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Οι μάχες μεταξύ των τουρκικών στρατευμάτων και των Κούρδων μαχητών στην περιοχή του Ντιγιάρμπακιρ συνεχίζονται τα τελευταία 2,5 χρόνια, ενώ το καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίζει όλες τις κουρδικές οργανώσεις, ακόμη και εκτός Τουρκίας, «τρομοκρατικές».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου