Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΝΑΤΟ: «Οι σύμμαχοι και η Μόσχα εξακολουθούν να βρίσκονται σε απόλυτη διαφωνία για την κρίση στην Ουκρανία»


Η ουκρανική κρίση και η προσάρτηση της Κριμαίας στη ρωσική επικράτεια παραμένουν τα μεγάλα «αγκάθια» στις σχέσεις του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Συμμαχίας, Γιανς Στόλτενμπεργκ την Πέμπτη.

«Οι σύμμαχοι και η Μόσχα εξακολουθούν να βρίσκονται σε απόλυτη διαφωνία για την κρίση στην Ουκρανία», δήλωσε ο Νορβηγός επικεφαλής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντηση των πρεσβευτών της Ρωσίας και της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.

Ο αρχηγός του ΝΑΤΟ αναφέρθηκε και πάλι στις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία από το 2014 και τόνισε την υποστήριξη που παρέχει η Μόσχα στους φιλορώσους αυτονομιστές. «Δεν είναι εύκολος διάλογος. Όταν οι εξελίξεις και οι εντάσεις τρέχουν με τόση ταχύτητα, εμείς θα πρέπει να διατηρήσουμε τις συζητήσεις μακριά από ρίσκα», δήλωσε ο Γιανς Στόλτενμπεργκ, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει στην ουκρανική κρίση, την ίδια στιγμή που ένα μεγάλο κομμάτι του συμμαχικού στρατού έχει μεταφερθεί κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία και διεξάγει καθημερινές ασκήσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου