Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Φρ. Κουτεντάκης: «Eντυπωσιακή βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης των πολιτών»


Για εντυπωσιακή βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης των πολιτών έκανε λόγο ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης, γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Κατά τον ίδιο, μάλιστα, αυτή η συμμόρφωση είχε ως αποτέλεσμα το «ιδιαίτερα υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα του 2016, γεγονός το οποίο είναι θετικό».

«Ο βαθμός της φορολογικής συμμόρφωσης σε μια οικονομία εξαρτάται και από τα μηνύματα που στέλνει η εκάστοτε πολιτική ηγεσία σε σχέση με τη φοροδιαφυγή» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο.

Εκτίμησε, επίσης, ότι «μεγάλο μέρος αυτής της υπερεκτέλεσης στα έσοδα είναι μόνιμη» ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε θέση να απολογείται για το υψηλό πλεόνασμα.

Στη συνέχεια, πάντως, παραδέχθηκε ότι «η φορολογία είναι πράγματι υψηλή και τα χρήματα αυτά βεβαίως βγαίνουν από την τσέπη των πολιτών». «Αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει» έσπευσε να συμπλήρωσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου