Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Πρόεδρος ΔΣΑ: «Τελικά είναι επικίνδυνο να προσπαθείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου»


«Τελικά είναι επικίνδυνο να προσπαθείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου » δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣΑ Βασίλης Αλεξανδρής που έσπευσε μαζί με άλλους δικηγόρους , συγγενείς και φίλους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έξω από το γραφείο του στον οδό Ασκληπιού.

Οι δικηγόροι και οι συγγενείς προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιά ήταν τα κίνητρα των κουκουλοφόρων εκτελεστών που μπήκαν στο δικηγορικό γραφείο μετά τις 7 το απόγευμα και δολοφόνησαν τον Μ.Ζαφειρόπουλο.

Ο Μ.Ζαφειρόπουλος ήταν 52 ετών, γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νώντα Ζαφειρόπουλου και πατέρας 2 παιδιών. Ο αδελφός του Γρηγόρης υπήρξε δήμαρχος Χαλανδρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου