Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Λευκός Οίκος: «Η κυβέρνηση της Κούβας έχει τα μέσα να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των διπλωματών μας»


Ο Λευκός Οίκος διαμήνυσε σήμερα ότι Κούβα δεν κάνει αρκετά προκειμένου να εμποδίσει τις επιθέσεις εναντίον των Αμερικανών διπλωματών στο έδαφός της, χωρίς ωστόσο να κατηγορήσει την Αβάνα ότι φέρει άμεση ευθύνη για τις επιθέσεις.

«Πιστεύουμε ότι η κουβανική κυβέρνηση έχει τα μέσα να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των διπλωματών μας» επισήμανε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Ο Τζον Κέλι αναφορικά με την Βόρεια Κορέα τόνισε πως ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι επί του παρόντος είναι «διαχειρίσιμη» η απειλή που θέτει η πυρηνική δυνατότητα της Πιονγκγιάνγκ αλλά πιστεύει ότι δεν θα πρέπει να επιτραπεί στη χώρα να αναπτύξει συστήματα που θα της επέτρεπαν να πλήξει στις ΗΠΑ, δήλωσε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι.


«Μια χώρα που έχει αναπτύξει αρκετά καλούς ICBM (διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους) και αναπτύσσει αρκετά καλά πυρηνικά οχήματα επανεισόδου (κεφαλές) θα έλεγα (...) ότι αυτή η χώρα απλώς δεν μπορεί να έχει την ικανότητα να φτάσει στην πατρίδα», είπε ο Κέλι, ο οποίος είναι απόστρατος στρατηγός.

«Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι η απειλή είναι διαχειρίσιμη αλλά αν αυξηθεί πέρα από το σημείο που είναι σήμερα, τότε, ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει η διπλωματία», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP- Reuters
Πηγή4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου