Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Μαζική αντεπίθεση του ISIS στην Deir Ezzor - Το SDF έχασε 5 στρατηγικές θέσεις από τους ισλαμιστές


Οι ενισχύσεις που έλαβε το ISIS εχθές το ISIS, φαίνεται να πυροδότησαν μια μεγάλη επίθεση κατά του SDF στην Deir Ezzor. Οι ισλαμιστές κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο 5 στρατηγικών θέσεων με «θέα» την περελαιοπηγή «Jafra».

Στις 13 Οκτωβρίου, οι μαχητές του ISIS ανακατέλαβαν 5 θέσεις βόρεια της πετρελαιοπηγής Jafra βόρεια της Deir Ezzor από τις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του ISIS, Amaq. Η πηγή πρόσθεσε ότι οι μαχητές του ISIS σκότωσαν 9 μέλη της SDF και κατέσχεσαν βαρύ οπλισμό κατά την αντεπίθεση τους.

Εν τω μεταξύ, Κουρδικές πηγές ανέφεραν ότι η SDF απέκρουσε άλλες επιθέσεις του ISIS γύρω από την πόλη Al-Suwar, επίσης βόρεια από την Deir Ezzor και στην πόλη Markada. Οι πηγές ανέφεραν ότι οι μαχητές της SDF σκότωσαν 6 μαχητές του ISIS και κατέστρεψαν 6 όλμους του ISIS. Επιπλέον, 3 μαχητές του SDF σκοτώθηκαν στην σύγκρουση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου