Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Προκήρυξη 400 θέσεων από το Υπ. Πολιτισμού για τις ανάγκες αρχαιολογικών χώρων και μουσείων


Στην προκήρυξη 400 θέσεων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων τη χειμερινή περίοδο, προχωρά το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ έχει ως εξής: «Μετά την από 17 Νοεμβρίου, τελική έγκριση από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης της πρόσληψης 400 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ) διάρκειας πέντε (5) μηνών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων τη χειμερινή περίοδο, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού προχωρά άμεσα στην προκήρυξη των παραπάνω θέσεων». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου