Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Λονδίνο: 90 ευρώ πρόστιμο σε Έλληνα γιατί πέταξε το τσιγάρο στο δρόμο


Οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται, ακόμη και όταν κάποιος βρίσκεται στο εξωτερικό, πλην όμως κάποιες φορές πληρώνονται ακριβά. Όπως συνέβη και με τον πρωταγωνιστή του παρακάτω επεισοδίου.

Ένας  κάτοικος της Κρήτης επισκέφτηκε το Λονδίνο και λόγω κεκτημένης ταχύτητας θεώρησε πως βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα. Έτσι, αφού κάπνισε το τσιγάρο του, σύμφωνα με το flashnews.gr θεώρησε λογικό  να πετάξει την γόπα, στον δρόμο.

Δυστυχώς όμως για αυτόν, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς, οι οποίοι τον σταμάτησαν, του ζήτησαν τα στοιχεία του και του επέβαλαν πρόστιμο,89,5 ευρώ το οποίο θα πρέπει να το πληρώσει εντός δύο εβδομάδων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου