Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ουάσιγκτον: «Άρση των κυρώσεων στην Βόρεια Κορέα μόνο μετά την καταστροφή των πυρηνικών»


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει στη Βόρεια Κορέα την άρση των κυρώσεων σε βάρος της πριν η Πιονγκγιάνγκ καταστρέψει τα πυρηνικά της όπλα και τερματίσει τα εξοπλιστικά της προγράμματα, δήλωσαν στελέχη της κυβέρνησής του στην εφημερίδα The Wall Street Journal.

«Όταν ο πρόεδρος λέει ότι δεν θα επαναλάβει τα σφάλματα του παρελθόντος, αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ δεν θα κάνουν ουσιώδεις παραχωρήσεις, όπως το να άρουν τις κυρώσεις, ωσότου η Βόρεια Κορέα να έχει ουσιαστικά τερματίσει τα προγράμματά της για την απόκτηση πυρηνικών όπλων», δήλωσε ανώτερο στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης στη Γουόλ Στριτ Τζέρναλ.

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως όταν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς του ζήτησε ένα σχόλιο για το δημοσίευμα αυτό την Κυριακή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου