Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Συρία: Συγκρούσεις με ισλαμιστές στην Ντούμα - Πληροφορίες για αρκετούς νεκρούς


Συγκρούσεις μεταξύ κυβερνητικών στρατιωτικών τμημάτων της εθνικής φρουράς και ισλαμιστών ανταρτών διεξάγονται στην πόλη Ντούμα στην ανατολική Γούτα της Συρίας, μεταδίδει το πρακτορείο TASS επισημαίνοντας ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Οι συγκρούσεις διεξάγονται στη συνοικία Ελ Ραχμανί. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, σ’ ένα από τα κτίρια της συνοικίας πριν απελευθερωθεί από τους αντάρτες υπήρχε ένα μεγάλο οπλοστάσιο των ανταρτών.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι στις 13 Απριλίου είχε ολοκληρωθεί η αποχώρηση των μαχητών από την Ντούμα, επισημαίνοντας ότι είχαν αποχωρήσει 21.000 μαχητές και μέλη των οικογενειών τους.

Χθες έπρεπε να αρχίσουν το έργο τους στην πόλη Ντούμα οι ερευνητές του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) οι οποίοι αφίχθησαν στην Συρία ειδικά για να ερευνήσουν τις καταγγελίες περί χρήσης χημικών όπλων στις 7 Απριλίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου