Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Γερμανός πρόεδρος: «Να μην “δαιμονοποιείται” η Ρωσία εξαιτίας όσων συμβαίνουν στη Συρία»


Ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ προειδοποίησε κατά της δαιμονοποίησης της Ρωσίας και δήλωσε ότι η χώρα του έχει να παίξει έναν ειδικό ρόλο για την διατήρηση του διαλόγου με την Ρωσία, με δεδομένη την ιστορία της.

Σε συνέντευξή του που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, ο Σοσιαλδημοκράτης Σταϊνμάιερ εκφράζει τις ανησυχίες του ότι οι αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησαν χθες οι δυνάμεις της Δύσης κατά της Συρίας, εμπεριέχουν το ρίσκο μιας απευθείας σύγκρουσης μεταξύ αμερικανικών και ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων, για πρώτη φορά, σε συριακό έδαφος.

“Βρισκόμαστε στο επόμενο στάδιο κλιμάκωσης της έντασης στις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ,” δήλωσε στην εφημερίδα “Bild am Sonntag” ο Σταϊνμάιερ, που υπηρέτησε δύο φορές ως υπουργός των Εξωτερικών της Γερμανίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου