Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Στο Καστελόριζο την Τρίτη ο πρωθυπουργός: Επίσκεψη υψηλού συμβολισμού εν μέσω έντασης με την Τουρκία


Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος πρόκειται να μιλήσει στο αναπτυξιακό περιφερειακό συνέδριο των Δωδεκανήσων στην Ρόδο το βράδυ της ίδιας ημέρας, νωρίτερα θα επισκεφθεί το ακριτικό νησί.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Καστελόριζο έχει πολλαπλούς συμβολισμούς.

Τυπικά, ο Αλ. Τσίπρας θα βρεθεί στο νησί για τα εγκαίνια ενός έργου αφαλάτωσης. Όμως με την παρουσία του εκεί θα επιδιώξει να στείλει ένα ακόμη μήνυμα για την αναγκαιότητα ειρηνικής επίλυσης των διαφορών με την γειτονική Τουρκία, την ώρα που συνεχίζονται οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο.

Συγχρόνως, αρμόδιες πηγές θυμίζουν ότι λίγους μήνες πριν από την έξοδο από το τρίτο πρόγραμμα η επίσκεψη Τσίπρα στο Καστελόριζο απ’ όπου ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την ένταξη της χώρας στο πρώτο Μνημόνιο σηματοδοτεί και την ελπίδα ότι πολύ σύντομα η χώρα θα βγει από την σκληρή επιτροπεία.

Στην εκδήλωση του EquiFund τη Δευτέρα

Ο πρωθυπουργός αναμένεται άλλωστε, αύριο Δευτέρα, να παραστεί στην εκδήλωση του EquiFund, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των 9 fund managers που στηρίζονται στο πλαίσιο του EquiFund και νέους επιχειρηματίες που στηρίζονται στο πλαίσιο του JEREMIE και του EquiFund.

Στη συνέχεια, στις 18:00 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο της εκδήλωσης, με θέμα: «Το όραμα της Ελλάδας για την Καινοτομία».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου