Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Γάλλος ΥΠΟΙΚ: «Υποστηρίζω μια φιλόδοξη προσέγγιση στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους»


Την άποψη ότι η Ευρωζώνη πρέπει να έχει «φιλόδοξη» προσέγγιση απέναντι στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρουνό Λε Μερ, σε δήλωσή του στην Ουάσινγκτον.

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών συμμετείχε χθες στο λεγόμενο Washington Group την άτυπη συνεδρίαση των υπουργών των μεγαλύτερων οικονομιών της Ευρωζώνης με τους ιθύνοντες των ευρωπαϊκών θεσμών (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ, Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας) και τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση για την ενεργοποίηση του προγράμματος του ΔΝΤ που θα αποτελέσει την «σφραγίδα» για τη βιωσιμότητα του χρέους.

Στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον, ο Μπρουνό Λε Μερ είχε χθες κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

«Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο. Πλησιάζουμε το τέλος της τέταρτης αξιολόγησης και οι Έλληνες έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες. Πρέπει να διατηρηθεί αυτό το μομέντουμ», είπε ο Γάλλος υπουργός μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ πρόσθεσε ότι τώρα πρέπει να «σκεφτούμε το μέλλον και τα μέτρα για το χρέος».

«Υποστηρίζω μια φιλόδοξη προσέγγιση, ούτως ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των αγορών», κατέληξε ο Μπρουνό Λε Μερ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου