Σελίδες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτο - Κινέζες χτύπησαν και δάγκωσαν Ελληνίδα διότι τους ζήτησε απόδειξη στην Ρόδο!


Όλα ξεκίνησαν στις 21-12-2012 σε κινέζικο μαγαζάκι δίπλα στο Lidl επί της Ρόδου Λίνδου που πήγε να ψωνίσει η άτυχη Ιωάννα.
Τελειώνοντας τα ψώνια της ως λογικό ζήτησε απόδειξη αγορών,,,,,εκεί οι πωλήτριες και αφεντικά άρχισαν τα "κινέζικα" όκι απόδειξη οκι απόδειξη ντεν έχει απόδειξη!!!!!

Αυτά της έλεγαν και η Ελληνίδα εκνευρίστηκε και ζήτησε τα λεφτά της πίσω, εκεί άρχισαν
οι κινέζες πωλήτριες να της τραβούν τα μαλλιά και να την κλοτσούν αλύπητα,βλέποντας οι κινέζες πως η Ιωάννα ήταν ανθεκτική και μην μπορώντας να την κάνουν καλά, άρχισαν τα δαγκώματα!!!!!
Μετά ήρθε η αστυνομία και τους πήρε όλους μαζί στο τμήμα !!!
Η Ελληνίδες διακομίστηκε στο νοσοκομείο για αντιτετανικό για της δαγκωνειές που δέχτηκε και της περιέθαλψαν στα τραύματα που της προκάλεσαν οι Κίνέζες!!!



 Δαγκώματα άνθρωπόκύνων!!!



1 σχόλιο:

  1. ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΩΑΝΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ. ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΣΤΕΛΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ. ΗΘΕΛΕ ΚΙΜΕΖΙΚΑ Η ΚΥΡΙΑ, ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΚΑΛΩΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΔΑΓΚΩΝΙΤΣΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή