Σελίδες

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Καλύτεροι..φίλοι των Σκοπιανών οι τούρκοι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Βελιγραδίου «Vecernje Novosti».
Στην ερώτηση «ποιά χώρα είναι η πιο φιλική για τα Σκόπια» το 16% των ερωτηθέντων απάντησε πως είναι η Τουρκία, ενώ το 12,2 % είπε η Σερβία.


Σύμφωνα με την εφημερίδα του Βελιγραδίου «Vecernje Novosti» οι Σκοπιανοί θεωρούν «καρδιακούς» τους φίλους τους Τούρκους.

Συγκεκριμένα, βάσει δημοσκοπήσεως στην ερώτηση «ποιά χώρα είναι η πιο φιλική για τα Σκόπια» το 16% των ερωτηθέντων απάντησε πως είναι η Τουρκία, ενώ το 12,2 % είπε η Σερβία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία βρίσκονται, επίσης, στις χώρες που θεωρούν πως έχουν φίλους οι Σκοπιανοί με 8,2% και ακολουθεί η Αλβανία με 5,8%.

Όσον αφορά στην παγκόσμια σφαίρα ανεξάρτητα από την σχέση με τα Σκόπια, οι Σκοπιανοί έχουν την καλύτερη γνώμη για την Γερμανία με 14,5% και ακολουθούν οι ΗΠΑ με 11,2%, η  Ελβετία με 9,7%, η Τουρκία με 6,9% και η Αλβανία με 4,5%.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου