Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ετοιμάζουν το ναό του Σολομώντα στη Βραζιλία!Σχεδόν είναι έτοιμος!

Αντίγραφο του ναού του σολομώντα εχει φτιαχτεί στη Βραζιλία, κοστίζει γύρω στα 20 εκατομμύρια δολλάρια, ζυγίζει 666 τόνους, στη περιοχή του σάο πάολο και είναι ακριβές αντίγραφο του ναού του σολομώντα και χρόνος για να φτιαχτεί 4 χρόνια.

Μια υπόθεση θα μπορούσε να είναι:
Ο ναός έχει σχεδόν χτιστεί στη βραζιλία, θα αποσπαστεί και θα μεταφερθεί στο ισραήλ όταν δεν θα υπάρχει πλέον το τέμενος του ομάρ από τους βομβαρδισμούς του ψευδοπολέμου για να τοποθετηθεί εκεί, μέσα σε 3 μέρες θα γίνει η μεταφορά και έτσι θα βγεί και το γεγονός ότι ο αντίχριστος θα χτίσει σε 3 μέρες το ναό. Επαληθεύοντας έτσι και τους γέροντες της Ορθοδοξίας ότι θα γίνουν επί των ημερών μας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου