Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Άγιος Στέφανος Αιτωλοακαρνανίας : Συνηθισμένες οι συμπλοκές Ελλήνων με Πακιστανού!

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι καυγάδες και οι συμπλοκές μεταξύ Πακιστανών λάθρομεταναστών και Ελλήνων αγροτών στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Αιτωλοακαρνανίας, όπου μέσα σε ένα 24ωρο μεταφέρθηκαν δυο Πακιστανοί ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Αγρινίου.


Το τελευταίο περιστατικό ξεκίνησε ένας νεαρός αλλοδαπός ο οποίος απείλησε με λοστό τον πρώην εργοδότη του στα χωράφια της περιοχής κοντά στον Άγιο Στέφανο, αλλά δέχθηκε επίθεση από συγγενείς του οι οποίοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Κατούνας για απειλή.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνδέεται με το περιστατικό που είχε συμβεί μια ημέρα νωρίτερα στη Λεπενού, όπου τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο άλλος ένας Πακιστανός ο οποίος επίσης εργαζόταν παλαιότερα σε χωράφια στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

greek alert

1 σχόλιο:

  1. Γιά σιγά ρέ τσιφλικάδες! Νά εξηγηθώ πρώτα ότι είμαι βαθύτατα ρατσιστής καί σκασίλα μου πού θά μέ κακοχαρακτηρίσετε. Υπάρχει όμως τό δίκαιο καί ή λογική πού νοιώθω ότι δέν γνωρίζετε ότι αυτές οί αξίες υπάρχουν. Γιατί κτυπάτε τούς λαθροέποικους? Τί σάς φταίνε οί λαθροχολέρες? Εσείς δέν τούς ταίζεται, δέν τούς δίνετε σπίτια, καί εργασία? Κανονικά εσείς έπρεπε νά είστε στό νοσοκομείο από λοστάρια από δαύτους, καί όχι εκείνοι. Ή απληστία σας έχει παραγίνει! Έγινε εθνική προδοσία! Ό Έλληνας σάς κοστίζει πολλά καί εκμεταλέυεσται τούς λαθροεποίκους. Νομίζετε ότι θά έχετε πολύ καιρό τό πάνω χέρι? Θά τιμωρηθείτε όπως αξίζει πραγματικά στήν απληστία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή