Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Η Ρωσία έχει καθημερινή επικοινωνία με την αντιπολίτευση της Συρίας



Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Μιχαήλ Μπγκντάνοφ, δήλωσε την Πέμπτη ότι η Μόσχα έχει σχεδόν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τη συριακή αντιπολίτευση και έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της,  στη Μόσχα, στο Παρίσι και στην Κωνσταντινούπολη.


Ο ίδιος, όπως σημειώνει η ‘Σκάι Νιουζ Αράμπια’ επικαλούμενη το ‘Ria’, ανέφερε ότι η Ρωσία είχε συναντήσεις με εκπροσώπους του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, καθώς και επαφές με τους Κούρδους της Συρίας.

Αυτά συμβαίνουν καθώς ο εκπρόσωπος της συριακής αντιπολίτευσης, είπε στο Ρόιτερ ότι δεν έχει προσκληθεί η αντιπολίτευση της Συρίας, ούτε οι εκπρόσωποι  της ένοπλης αντιπολίτευσης έχουν προσκληθεί,  στην προγραμματισμένη συνάντηση στη Βιέννη, όπου θα συζητηθεί η συριακή κρίση σε διεθνές επίπεδο.

Η συνάντηση στη Βιέννη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και έχουν προσκληθεί περίπου 12 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν, χώρες που υποστηρίζουν αντιμαχόμενες πλευρές στη Συρία.

http://www.echedoros-a.gr/2015/10/blog-post_658.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου