Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Λαβρόφ: Να εγκαταλείψουν οι Ρώσοι την Τουρκία


Το Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε την Πέμπτη, τους Ρώσους που βρίσκονται στην Τουρκία, να επιστρέψουν στην πατρίδα λόγω «τρομοκρατικού κινδύνου», η έκκληση έγινε δύο μέρες μετά την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού από την τουρκική πολεμική αεροπορία στα σύνορα με τη Συρία.


Σύμφωνα με τη δήλωσή του – γράφει το αραβικό ‘Σκάι Νιουζ’- ο Λαβρόφ τονίζει ότι «λόγω της υφιστάμενης απειλής της τρομοκρατίας στην Τουρκία,  κάνουμε έκκληση στους Ρώσους πολίτες να μην μεταβούν στη χώρα αυτήν και όσοι βρίσκονται εκεί για προσωπικούς λόγους να επιστρέψουν στην πατρίδα».

Συγχρόνως ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δήλωσε την Πέμπτη, ότι θα ληφθούν μέτρα από τη Μόσχα που περιλαμβάνουν πάγωμα ορισμένων επενδυτικών σχεδίων καθώς και περιορισμοί εισαγωγών τροφίμων από την Τουρκία.

Αντίθετα, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι οι δηλώσεις  της Ρωσίας περί αγοράς λαθραίου πετρελαίου από το ‘Ισλαμικό κράτος’ έγιναν σε χρόνο «συναισθηματικό και ακατάλληλο», κατηγόρησε, μάλιστα, τους υποστηρικτές του Μπασάρ αλ Άσαντ , συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας, ότι αυτοί είναι οι χρηματοδότες για τη δημιουργία της έντασης στην περιοχή.

http://www.echedoros-a.gr/2015/11/blog-post_485.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου