Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Κοινή επιχείρηση Καμερούν-Νιγηρίας με 92 τουλάχιστον νεκρούς της Μπόκο Χαράμ


Μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Μπόκο Χαράμ πραγματοποίησαν οι δυνάμεις του Καμερούν και της Νιγηρίας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 92 μέλη της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης.

Η κοινή επιχείρηση οργανώθηκε για την απελευθέρωση τουλάχιστον 850 χωρικών, τους οποίους κρατούσαν όμηρους οι μαχητές της Μπόκο Χαράμ και απειλούσαν να τους εκτελέσουν.

Οι στρατιώτες του Καμερούν και της Νιγηρίας εισέβαλαν στο χωριό Κούμσε, κοντά στα σύνορα των δύο χωρών. Το χωριό είχε τεθεί εξ ολοκλήρου υπό τον έλεγχο της Μπόκο Χαράμ, η οποία το χρησιμοποιούσε ως προπύργιο για τις επιθέσεις της στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου