Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Η Ρωσία θέτει στον ΟΗΕ, τις τουρκικές παραβιάσεις στη Συρία



Η Μόσχα αποφάσισε να συζητήσει την Τρίτη στη Γενεύη με τον ειδικό πρέσβη για θέματα του ΟΗΕ στη Συρία, Στεφάν ντε Μιστούρα, τις τουρκικές παραβιάσεις στη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Συρία, όπως ανέφερε σήμερα, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας,  Μιχαήλ Μπογκντάνοφ.




«Από ότι γνωρίζω υπάρχουν παραβιάσεις από την τουρκική πλευρά. Βομβαρδίζουν κατά των Κούρδων της Συρίας. Όλα αυτά θα συζητηθούν σήμερα στη Γενεύη σε επικείμενη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον Στεφάν Ντε Μιστούρα. Περιμένουμε να γίνει η συνάντηση για το θέμα αυτό», είπε.



Η Τουρκία συνεχίζει να βομβαρδίζει με το πυροβολικό της κουρδικές πόλεις στη βόρεια Συρία, όπου υπάρχουν δεκάδες θύματα άμαχοι.

 Σκηνές έδειξε τουρκική ιδιωτική τηλεόραση. Ο τηλεοπτικός αυτός σταθμός, εξαιτίας αυτής της εκπομπής,  έκλεισε από το τουρκικό καθεστώς.

http://www.echedoros-a.gr/2016/03/blog-post_45.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου