Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Συγχαρητήρια Πούτιν σε Άσαντ για την απελευθέρωση της Παλμύρας από τους τρομοκράτες


Η απελευθέρωση της Παλμύρας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια των Ρώσων, ανέφερε ο Μπασάρ Αλ Άσαντ στον Βλαντιμίρ Πούτιν σε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο. Ο Ρώσος πρόεδρος πήρε τον Σύρο ομόλογό του για να τον συγχαρεί για την ανακατάληψη της Παλμύρας από τις συριακές δυνάμεις.

"Σε συζήτηση με τον Σύρο πρόεδρο ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον συνεχάρη για την απελευθέρωση της Παλμύρας από τους τρομοκράτες και σημείωσε τη σημασία της προστασίας της μοναδικής και ιστορικής αυτής πόλης για τον παγκόσμιο πολιτισμό", ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Sputnik, ο Ρώσος πρόεδρος, σε άλλη τηλεφωνική του επικοινωνία δήλωσε στην επικεφαλής της UNESCO Ιρίνια Μπόκοβα ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα παραμείνουν στην Παλμύρα και θα συμμετέχουν στην εκκαθάριση των ναρκοπεδίων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου