Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

T.Σόρος: «H έξοδος της Βρετανίας καθιστά τη διάλυση της ΕΕ μη αναστρέψιμη»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
«Το Brexit καθιστά τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ουσιαστικά μη αναστρέψιμη» δήλωσε πριν λίγο ο δισεκατομμυριούχος «επενδυτής» (σηκώνει πολύ κουβέντα αυτός ο προσδιορισμός) Τζορτζ Σόρος.

Στην ιστοσελίδα Project Syndicate ο Τ.Σόρος τονίζει πως οι συνέπειες του δημοψηφίσματος της Πέμπτης πιθανόν να βλάψουν τη Βρετανία, υποστηρίζοντας πως μπορεί να είναι σε μια κατάσταση ευημερίας αποχωρώντας από την ΕΕ, ωστόσο, «η οικονομία της και οι πολίτες της θα πληγούν σημαντικά βραχυπρόθεσμα έως μεσοπρόθεσμα» προαναγγέλοντας προφανώς οικονομικές επιθέσεις από το σύστημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που τελικώς ελέγχει ή προσπαθεί να ελέγχει ολόκληρο τον πλανήτη.

Ένα σύστημα που δεν θέλει κυρίαρχα κράτη αλλά πολυεθνικούς οργανισμούς και αποεθνικοποίηση και αποθρησκευτικοποίηση όλων των ανθρώπων ώστε να τους ελέγχει πιο εύκολα ως ανθρωπομάζες μέσα σε παγκόσμιες δομές που θα αποτελούν το πρόπλασμα ενός παγκόσμιου κράτους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου