Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Μητροπολίτης Μόρφου: « Να έχουμε μέσα μας δέος για αυτά που συμβαίνουν και γι’ αυτά που έρχονται… Ζούμε χρόνους προφητικούς, αλλά δεν είμαστε μόνοι μας… Έχουμε την Παναγία Μητέρα μας που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ…»

1 σχόλιο:


  1. Ένα το άγιο Πνεύμα... ένας ο Θεός που μιλάτε... μα όταν την αγάπη δεν αγαπάτε αλλά ότι εσείς από μόνοι σας θεοί ως θνητοί το ΕΓΩ θεό σας αγαπάτε.... αδέλφια μου είσθε σε πλάνη.
    Το μέλλον ας αγαπήσετε, και ας σπείρετε εσείς οι Έλληνες το αιώνιο αύριό σας και των παιδιών σας... και ζήστε αδελφωμένοι όλοι μαζί !

    Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας...η αγάπη σας.

    Το μέλλον ας αγαπήσετε, και ας σπείρετε εσείς οι Έλληνες το αιώνιο αύριό σας και των παιδιών σας... και ζήστε αδελφωμένοι όλοι μαζί... απλά… εφαρμόστε το σύνταγμα που ήδη υπάρχει, της αγίας του θεού εκκλησίας, του Ιωάννη Γ΄ Δούκας Βατάτζη.

    Όπως τα του καίσαρα απαιτείτε με διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις, έτσι απαιτήστε από τους δεσποτάδες.... να εφαρμόσουν την βασιλεία των ουρανών στην γη, και όταν αυτό κάνετε, τότε και ο Θεός θα έρθει στην γη.

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2016/08/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή