Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ενώ κυβέρνηση και «αντιπολίτευση» κάνουν το… κορόιδο…

ΣΟΙΜΠΛΕ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΧΩΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ!

«Δεν έχει επιπτώσεις στην εθνική μας κυριαρχία η συμφωνία με τους δανειστές μας», λέει η μνημονιακή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα παπαγαλάκια της. Κουβέντα για τέτοια περίπτωση δεν κάνουν και τα κόμματα της «αντιπολίτευσης», άρα πράγματι –σύμφωνα και μ’ αυτά- δεν υπάρχει εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας! Έτσι δικαιολογείται και η ουσιαστική αδράνειά τους, πέραν από τις βαρύγδουπες κορώνες που εξαπολύουν για λαϊκή κατανάλωση.

Έρχονται όμως οι ίδιοι οι δανειστές, που δεν έχουν τις πολιτικές σκοπιμότητες που έχει η κυβέρνηση και η δήθεν αντιπολίτευση και αποκαλύπτουν την πάσα αλήθεια. Να, λοιπόν, τι δήλωσε σχετικά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο περιοδικό «Der Spiegel»:

«Οι ηγέτες της ευρωζώνης -μεταξύ των οποίων εκείνοι της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας- διευκρίνισαν, για μια ακόμη φορά, ότι η Ελλάδα είναι μια μοναδική, ιδιαίτερη περίπτωση, για την οποία έπρεπε να βρεθεί ειδική λύση. Για την πρόσθετη και πιο διαρκή βοήθεια που θα πάρει από τα μέλη της ευρωζώνης, η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει σκληρά μέτρα και να αποδεχθεί στενή επιτήρηση. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ελλάδα εκχωρεί προσωρινά ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας της. Δεν πιστεύω ότι άλλες χώρες θα δέχονταν ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός αν βρίσκονταν σε ύστατη ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου