Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πώς αλλάζουν οι καιροί Αντωνάκη...


Εκλογές 1996. Ο Αντώνης Σαμαράς, ως αρχηγός της ΠΟΛ.ΑΝ., πραγματοποιεί ομιλία στον Έβρο στην πλατεία της Νέας Βύσσας (κεντρική ομιλία) έχοντας κανονίσει απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, κατά την οποία εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του Οργανισμού Λαμπράκη, κατηγορώντας τον ότι θέλει να κανονίζει και την πολιτική ζωή της Ελλάδος.

Φθινόπωρο 2011. Ο Αντώνης Σαμαράς, ως πρόεδρος της ΝΔ, προσλαμβάνει......
για διπλωματικό του σύμβουλο τον γιο του Σταύρου Ψυχάρη, τον οποίο χρήζει και υποψήφιο βουλευτή στην Α' Αθήνας, φυσικά με τη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου