Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Παραιτήθηκε, όπως είχε δεσμευθεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Image Την παραίτησή του υπέβαλε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από εκατοντάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ρώμης για να πανηγυρίσουν την αποχώρησή του από την εξουσία.

Ο Μπερλουσκόνι μετέβη νωρίτερα στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου κατέθεσε στον Ιταλό πρόεδρο, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, την παραίτησή του.

Τις εξελίξεις δρομολόγησε η έγκριση του πακέτου οικονομικών μεταρρυθμίσεων από την ιταλική Βουλή, ανοίγοντας το δρόμο για τον σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης. Υπέρ ψήφισαν 380 βουλευτές, 26 ψήφισαν κατά, ενώ τέσσερις απείχαν. Τα μέτρα υπερψηφίσθηκαν και από μεγάλο μέρος των βουλευτών της κεντροαριστεράς και της κεντρώας αντιπολίτευσης.

Ο Ιταλός Πρωθυπουργός, ο οποίος απέτυχε να εξασφαλίσει την πλειοψηφία σε μια κρίσιμη ψηφοφορία την Τρίτη, είχε υποσχεθεί ότι θα παραιτηθεί μόλις το κοινοβούλιο ψήφιζε το νόμο. Μεταβατικός πρωθυπουργός μετά την παραίτηση Μπερλουσκόνι θα αναλάβει ο Mario Monti.

Πρόκειται για ένα μέλος τής Trilateral (Τριμερούς Επιτροπής) , που μάλιστα ηγείται και του ευρωπαϊκού σκέλους της (προεδρεύει). Προφανώς η Trilateral στην αναμπουμπούλα χαίρεται και «επεμβαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου