Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Σε μια μικρή κωμόπολη της Ελλάδος συμβαίνει κάτι σημαντικό : Λειτουργεί εδώ και καιρό μια Σχολή Ελλήνων !


Απο τον καιρό που οι χριστιανοί αυτοκράτορες απαγόρευσαν στους Εθνικούς να παραδίδουν κάθε είδους μαθήματα , η Γνώση παρεμποδίσθηκε . Το ελληνικό έθνος έμεινε χωρίς πνευματικούς αρχηγούς , χωρίς ενημέρωση , χωρίς πνευματικά ερεθίσματα .
Μετά απο τόσους αιώνες όμως το θαύμα έγινε !
Χωρίς χρηματοδότηση απο πρεσβείες και σκοτεινά κέντρα , χωρίς την υποστήριξη των.... ΜΚΟ ( ! ) , χωρίς έπαινο απο τα βοθροκάναλα και τις βρωμοφυλλάδες , έτσι επειδή υπάρχει το ελληνικό DNA δημιουργήθηκε μια Σχολή Ελλήνων .
Τί είναι όμως μια τέτοια Σχολή ; Είναι μια δράση για να πάρουν οι Έλληνες την παιδεία που αρμόζει σε έναν Έλληνα . Όλα αυτά που μας κρύβει το καθεστώς σε Ιστορία , σε Φιλοσοφία , σε Επιστήμες , ανακοινώνονται και σχολιάζονται εκεί .
Όλα αυτά που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τα γνωρίζουμε αλλά μας τα αποκρύπτουν , μοιράζονται αφιλοκερδώς .
Μέχρι στιγμής ερευνητές του χώρου μας έχουν αναπτύξει τα θέματα :
1) Ιστορία της Μακεδονίας απο αρχαιότητος μέχρι σήμερα .
2) Θράκες ( ιστορία - γλώσσα - πολιτισμός )
3) Τί Ελλάδα θέλουμε ( η πρώτη μιας σειράς ομιλιών που θα ακολουθήσουν )
4) Λησμονημένοι πρωταγωνιστές του 1940 ( Κατσιμήτρος , Καραβίας , Βραχνός , Κασλάς )
..και έπεται συνέχεια .
Η Σχολή αυτή αποτελεί πρότυπο προς μίμησην για όλη την Ελλάδα . Παντού , σε κάθε πόλη και χωριό θα πρέπει να δημιουργηθεί μια τέτοια Σχολή . Οι ερευνητές της Περιφέρειας θα επισκέπτονται τους πυρήνες των χωριών ( κάθε μέρα και ένα διαφορετικό χωριό ) και θα παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους .
Δεν χρειάζεται να υπάρχει νοικιασμένος χώρος . Σε ένα καφενείο , στην καφετέρια ενός ξενοδοχείου , στο σπίτι κάποιου Έλληνα , μπορεί να λειτουργήσει αυτό το "κρυφό σχολειό" του Ελληνισμού .
Μπορεί να συνδυαστεί με λίγη "σπαρτιατική" τροφή ( μαύρο ψωμί , ελιές , λίγο κόκκινο κρασί ) για να μπορούν να γίνουν οι οφειλόμενες σπονδές σε θεούς και προγόνους .
Στο τέλος μπορεί να τελειώνει η συνάθροιση λέγοντας "Ες Αλικαρνασσόν" ( όπως κάποιοι άλλοι έλεγαν επι 2000 χρόνια "Του χρόνου στην Τ ζ ε ρ ο υ σ α λ ε μ " ) .
Όταν φθάσουμε να έχουμε σε κάθε Δήμο μια Σχολή Ελλήνων και ένα οπλιτικό άγημα ( με αρχαίες πανοπλίες ) η αναγέννηση της Ελλάδος θα είναι γεγονός !
Επειδή οι καιροί είναι πονηροί επέλεξα να μην αναφέρω τόπο και ονόματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου