Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Δεν παραιτείται άμεσα, δεν κάνει εκλογές, θέλει κυβέρνηση συνεργασίας!

ImageOύτε παραιτείται, τουλάχιστον άμεσα, ούτε εκλογές κάνει, απλά ξεκινάει συζητήσεις για μια κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας! "H παράδοση της οικογένειάς μου δεν θα μου επέτρεπε τίποτα το διαφορετικό". Και με την φράση που τα λέει όλα αναφορικά με την καθεστωτική αντίληψή του, ο Γ.Παπανδρέου δείχνει πως σκοπεύει να πορευθεί μέχρι τέλους: Ως καθεστώς!

Απλά είπε ότι "Αύριο θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του να σχηματίσει μια κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας".

Εκλογές δεν δέχεται ("Δεν κάνει καλό η φρενίτιδα της προεκλογικής περιόδου στην υπόθεσή μας).

Να δούμε ποιοι θα τον ψηφίσουν και ποιοι όχι από την Κ.Ο. του κόμματός του. Πάντως δεν μίλησε ούτε για διαδοχή, ούτε για παραίτηση, απλά για κυβέρνηση συνεργασίας, ξεφτιλίζοντας τους πάντες για άλλη μια φορά.

Βέβαια οι πληροφορίες λένε ότι "Έχει τελειώσει από πρωθυπουργός"... Υπερψηφίστηκε η κυβέρνηση για να ... παραιτηθεί!Με 153 ψήφους (υπερψήφισε και η Λ.Κατσέλη) η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για να ... παραιτηθεί! Αύριο υποτίθεται ότι θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γ.Παπανδρέου και θα δούμε!

Τον Φεβρουάριο θα παραιτηθεί και η καινούρια κυβέρνηση και οι εκλογές, υποτίθεται, πάντα, ότι θα γίνουν τον Μάρτιο!

Υποτίθεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου