Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ανεργία, ένας αργός θάνατος-2 λόγια από έναν άνεργο συνέλληνα


Πλεον το εχω αποφασισει,ετσι θα παει,μεχρι που δεν ξερω,κοιμαμαι και ξυπναω με το ιδιο αγχος...της ελειψης εργασιας,και τι να κανει ο καθενας απο εμας σκεπτομαι,κλεινεται στον εαυτο του και προσπαθει να μαζεψει τα κομματια του ενα,ενα,να δει που βρισκεται και εως που μπορει να παει.

Και αν υπαρχει οικογενεια ειναι μια ανακουφιση,καποιος θα σταθει διπλα σου να σε βοηθησει,αν και δεν ειναι το επιθυμητο αυτο,αν οχι τοτε μονος του ο καθενας πορευεται προς μια αγνωστη κατευθυνση χωρις καμμια υποστηρηξη απο πουθενα,ψυχολογικα και σωματικα ρακη προσπαθουμε να καταλαβουμε τι εχει συμβει,τι θα συμβει και μεχρι που θα αντεξουμε αυτην την κατασταση.

Και την χειροτερευουν ολοι αυτοι που με λογια και υποσχεσεις υποσχονται θεσεις εργασιας που δεν θα υπαρξουν ποτε,που δεν γνωριζουν το προβλημα και ετσι δεν ξερουν και τι χρειαζεται να κανουν για να το αντιμετωπισουν,καθε μερα και νεοι ανεργοι μπαινουν στην ιδια ουρα,και μεγαλωνει η ουρα και τιποτα δεν γινεται,εχουν αφησει την χωρα στην τυχη της και ασχολουνται με την αποπληρωμη των κλεμμενων απο αυτους εκατομμυριων.

Γιορτες για τους ανεργους δεν υπαρχουν,ειναι αστειο να περιμενει καποιος να χαρει μεσα σε αυτες τις συνθηκες,και ειναι αστειοτερο να περιμενει να ζησει απο 200 ευρω που παιρνει ενας μακροχρονια ανεργος και που δεν φτανουν ουτε για τα απολυτως απαραιτητα.
Καθε μερα και ενας γνωστος μου παιρνει θεση σε αυτη την ουρα,απολυεται απο μεγαλες εταιρειες που επι δεκαετιες τον πληρωναν με μισθους πεινας και την ιδια ωρα υπερτιμολογουσαν τα προιοντα τους και εκλεβαν τον κρατος φοροδιαφευγοντας ασυστολα.

Τοτε ηταν καλα για αυτους,ειχαμε αναπτυξη,οχι για τους εργαζομενους ομως,για την τσεπη τους,η μεγαλη γνωστη εταιρεια που ειχε απολυσει εμενα παρανομα και καταχρηστικα κλεινει καταστηματα το ενα μετα το αλλο,απολυει ανθρωπους,οχι ζωα,με οικογενειες,δανεια,παιδια,μητερες χωρισμενες χωρις υποστηρηξη απο πουθενα εκτος απο την εργασια τους.

Αυτο ειναι το εγκλημα για το οποιο πρεπει να παει σε ειδικο δικαστηριο ο Παπανδρεου,η καταστροφη του λαου και της χωρας,μας εριξε σε ενα λακκο και αδιαφορησε αν θα ζησουμε η οχι.

Η ανεργια ειναι ενας αργος θανατος,ενας γρηγορος θα ηταν πολυ πιο αποτελεσματικος και πολυ,πολυ πιο ανωδυνος.

Να ευχηθω Καλη χρονια,με τι λογια να το πω?


 http://harrytsopanos.blogspot.com/#ixzz1i5oYDs4K

1 σχόλιο:

  1. Καλή μέρα,

    Βρίσκεστε σε οποιεσδήποτε οικονομικές δυσκολίες. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας. Θα αυξήσετε τα οικονομικά σας; Είστε επιχειρηματίας που θέλει να επεκτείνει την επιχείρησή του. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τον πραγματικό ήρωα, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική εταιρεία δανεισμού δανείων για το δάνειό σας. Αναγνώρισα τόσο από τα άτομα όσο και από την κυβέρνηση τη μεγάλη μας αποτελεσματικότητα.

    Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: - trustloanaccess@gmail.com για να μας επιτρέψουν να ανοίξουμε ένα αρχείο επεξεργασίας δανείου.

    Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί. Και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε δάνειο £ 5,000.00 έως £ 25,000,000.00 με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως.

    Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε ένα δάνειο από την εταιρεία μου. Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση επικοινωνίας: trustloanaccess@gmail.com

    Με εκτιμιση,
    Η κ. Samir Desai


    Χαρούμενη μέρα (προσφορά δανείου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή