Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Σάλος στη Χαλκιδική για αυθαίρετο του Αργ. Λαφαζάνη


Σάλο έχουν προκαλέσει στην κοινωνία της Χαλκιδικής οι καταγγελίες που έφθασαν σε Δήμο και πολεοδομία για το αυθαίρετο που κτίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην νομάρχης κ. Αργύρης Λαφαζάνης, σε οικόπεδο πάνω στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες αλλά και τις έρευνες αστυνομικών που έγιναν στο οικόπεδο που είχε αγοράσει το 2004 ο κ. Λαφαζάνης διαπιστώθηκε ότι ανεγείρεται οικοδομή, ενώ πιάστηκαν και επ’ αυτοφώρω αλλοδαποί που έχτιζαν τούβλα.

Το οικόπεδο αυτό βρίσκεται στην περιοχή Νικήτης Χαλκιδκής και είναι σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο ο κ. Λαφαζάνης  αγόρασε το 2004 έναντι 78.412 ευρώ, από έναν συνταξιούχο και την κόρη του, ένα οικόπεδο που είχε μέσα αγροτικό ακίνητο το οποίο ακίνητο «βρίσκεται εκτός σχεδίου και εκτός ζώνης και δεν είναι άρτιο ούτε οικοδομήσιμο».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου