Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Στις αλβανικές φυλακές Βορειοηπειρώτης, γιατί αναστήλωσε μνημείο Ελλήνων του 1940


Την ίδια ώρα που χιλιάδες αλβανοί εγκληματίες (κλέφτες, ληστές και δολοφόνοι) απελευθερώνονται από το ελλαδικό κράτος και κυκλοφορούν ανάμεσά μας, η ανθελληνική κυβέρνηση της αλβανίας διώκει απεινώς τους υπερήφανους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Την  παρακάτω είδηση τα μεγάλα ΜΜΕ φυσικά αποσιώπησαν, παρ’ όλο ότι πρόκειται για ένα σοβαρό εθνικό θέμα: Καταδικαστική απόφαση επέβαλε το Εφετείο Κορυτσάς στον πρόεδρο της Ομόνοιας Κορυτσάς. Σύμφωνα με την απόφαση, ο ομογενής Ναούμ Ντίσιος καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση χωρίς αναστολή για εργασίες αναστήλωσης του Μνημείο των δύο Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών κατά τον Ελληνο-ιταλικό πόλεμο, που αναπαύονται πλησίον του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου από τον Νοέμβριο του 1940.


Μιλάμε για ένα αστείο αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα. Στην Ελλάδα αφήνονται ελεύθεροι αλβανοί εγκληματίες που έχουν διαπράξει σωρεία κακουργημάτων και στην αλβανοί φυλακίζουν τους ομοεθνείς μας για… “παράνομες οικοδομικές εργασίες”. Το γελοίο κράτος των Αθηνών δεν έβγαλε άχνα γι’ αυτή την κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων της εθνικής μας μειονότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου