Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νέα πρόκληση γυφτοσκοπιανών


Ένας αγώνας χάντμπολ έγινε αφορμή για θερμοκέφαλους Σκοπιανούς να φωνάξουν προκλητικά για την Ελλάδα συνθήματα, με αλυτρωτικό περιεχόμενο.




Πρόκειται για οπαδούς της εθνικής ομάδας χάντμπολ της ΠΓΔΜ, οι οποίοι παρακολουθούν το παιχνίδι της χώρας τους με τη Σλοβενία από γιγαντοοθόνη, σε πλατεία των Σκοπίων.


Οι οπαδοί είναι τυλιγμένοι σε σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας, σύμβολο του οποίου η χρήση έχει απαγορευθεί για την ΠΓΔΜ, σύμφωνα με την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.


Επιπλέον, οι οπαδοί τραγουδούν ένα σύνθημα που λέει μεταξύ άλλων: «Σηκώστε τα χέρια σας ψηλά, δικιά μας θα γίνει η Θεσσαλονίκη».
newsbomb


Σχόλιο Πελασγού Ασχολίαστο...Γίνονται κωμικοτραγικοί με κάθε τρόπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου